perjantai 13. elokuuta 2010

BAARI AVOINNA



Ehdin jo melkein unohtaa teitit, eiku sen, että eilen aukesi uusi upea BerhosBaari kaiholan pihalle. Ja asiakkaita on käynyt ihan ruuhkaksi asti. Viinilista on vaan vähän kaponen, mutta se toimii sittenkin. Tein Perhosille oman baarin!

Kulunut viikko on taas ollut aikamoinen sisällöltään, tultu ja menty ja töitä pakerrettu. Sienessäkin tuli käytyä, reissun kruunasi eväät, sieniä löytyi kaksi ämpärillistä(lue: kaksi kappaletta) ja ilmahan on edelleenkin aika hottista!
Sisävesiristeilylläkin käväsin, kiitos ystäväiselle siitä, ja reissuhan oli mitä mahtavin. Oli upeita maisemia, tutustumista maamme taiteilijoiden ateljeihin kuorolaulun säestyksellä ja ilmahan oli yhtä hottista.
Taisi muuten olla se mikä sekoitti meidän ajantajumme ja mennä myöhästyimme aluksen lähdöstä. Vaan oli onnikin vielä matkassa, kun yhteysalus oli vielä laiturissa jonka kapteeni sitten pirautti josko alus noutaisi meidät kaksi maakrapua vielä kyytiinsä!
Oli kiva katsella, kun alus pikkuhiljaa kääntyi ja putputti tulla takaisin.
Kysäsin siinä sitten noustessani paattiin, jotta oliko jo moneskin kerta, kun olette joutuneet palaamaan takaisin, johon seilori tokaisi: Tänä kesänä ensimmäinen kerta!
Hauskaa oli, tietty myös näillä kanssamatkustajillamme!

Mitäs moisista ja kommelluksista viisastuneena suunnitelmat kauan odotettuun kaupunkilomaan ovat loppusuoralla. En maalaa piruja seinille, mutta saapi nähdä jäädäänkö kiitotienpäähän!

Ja voihan hottissentään!