lauantai 17. huhtikuuta 2010

ÄÄNIÄ...
Uskomattoman äänikylläisiä nämä pakkasyön jälkeiset aamut, sen tuhannen sirkuttajaa ja rääkäisijää, fasaani, on herännyt tähän loistavaan päivään.
Muutenkin kaikki aivan puhkuu intoa aloittamaan pikkuhiljaa alkavaa kevättä todenteolla.
Yöllinen ystäväiseni soitteli tallistaan, lypsylle oli menossa ja voi mahoton sitäkin kilien ja kuttujen mekastusta ja eivät olleet vielä koolla pilattuja. Vaikka ihaniahan ne kaikki on isoinakin.
...Gonna meinasi, jotta räpylät alkaa kasvamaan...Täytyi pelastaa se aamu-uinniltaan, ehkä vähäsen venähti...

Pöntönvaltaajat ovat myös iskeneet kaiholaan. Toiseen loft-pönttöön on saapunut asukkaita. Kovin sitä esitellään ja fiksaillaan. Kävi kyllä mielessä, jotta pitäiskö muorin sinne pohjalle jo vähän jotain kutteria laittaa. Kauhia homma täyttää pikkutirpusilla moinen ala! Eipä kylläkään tarvinnut lintukirjaa selailla; niinkin eksoottinen valtaaja kuin talitintti on valinnut pönttö nro1:den!

Naatinnollista viikonloppua meille ja teille, nyt työt kutsuu...

2 kommenttia:

  1. Monenlaisia sirkuttajia ja tirskuttajia on jo liikenteessä, toivottavasti ne vievät nokassaan pesän pehmikkeeksi nuo lukuisat kissankarva tupot terassilta...siis ennen kuin ryhdyn kevätsiivoukseen ;). Kameran kanssakin tirpusia yritin vaania, vaan en pääässyt tarpeeksi lähelle kun ei ole sitä hienoa pitkäputkista kameraa :D.

    VastaaPoista
  2. Mä jo luulin, että tässä blogissa on joku vika, ku ei millään päivity! Mutta päivittyhän se vihdoinkin! ;0)

    VastaaPoista