torstai 31. joulukuuta 2009

TÄMÄ OLI NYT TÄSSÄEi tässä nyt mikään muu auta, kuin pikkuhiljaa alkaa laittamaan tätä vuotta muistojen mappiin. Ehkä ei kannata paljoa niitä miinuksia ja plussia aina miettiä, mutta ihan pikasesti kun vaan aattelee, niin plussalle taitaapi tämän keijun tilastointi jäädä, ihan tyytyväinen saa olla. Tietty pohdiskeltavaa on ja hyvä niin, eipä ole sitten liian täydellistä ollut elo tää.
Täytyy etsiä aina kaikki positiivisuus aivan tavallisista asioista, joidenka tietää tuottavan mielihyvää itsellekin. Tänäänkin, kun tulin pihahommista, kiristyvän pakkasen kourista, sisälle, vastaan tulvin uunipuuron maukas tuoksu! Aivan pieni jutska, mutta silloin se tuntui tosi hyvältä. Ja vieläkin, kun masu on täynnään sitä.
Maisemat ovat aivan uskomattomia, lumen määrä on nyt juuri aivan riittävä, yhtään ei tartte sataa lisää ja pakkasena alle 5 olisi riittävä, mutta kaikkeahan ei voi saada.
Mutta nyt toivottelenkin teille ja meille kaikille aivan Mahtavaa Uuden Vuoden vastaanottoa ja Niin Mahtavaa Ensi Vuotta ettei meistä kukaan ole vielä moista kokenut.

2 kommenttia:

  1. Kiitos Keiju, samoin teille sinne Kaiholaan, siis myös Garpalle ja Gonnalle :D

    VastaaPoista
  2. Hyvää uutta vuotta vaan koko poppoolle! Täällä nimimerkki "odotamme jatkoa" ihmettelee, että tuleeko tähän blogiin jatkoa? Lukijakunta vaatii luettavaa! =)

    VastaaPoista