keskiviikko 27. tammikuuta 2010

OMITUISTENOTUSTENKERHO

Tollanen kerho taas pääsi vierailemaan viime yönä keijun luona.
Yöllä sitten piti menemäni kaiken tv:n katselun,lukemisten ja virkkausten jälkeen suihkuun ja mittarissa miinuksia 25.Tulipa sitten kokeiltua kaikki vesipisteet läpi jotta ei olisi jäätynyt ja keittiön kylmävesi oli.Se sulaa äkkiä,kun laitan kuumavesipuolen valumaan ja aikansa valuttuaan tai pikemminkin hetken, pling, veden tulo loppui.Noniin,mitäs sitten...Sulakkeet katsoin,ei häiriöö.Vaatetta päälle ja kellariin ja siellä sitten liksuttelin erinäisiä jutskia ja sai siellä jo varaajakin potkuja kylkeen...Mutta ei auttanut ei!
Mikäs siinä sitten, nukkumaan ja aamulla uusiksi,ajattelin.
Mutku nukkua piti, niin kaiken maailman kauhuskenaarion örkkimörkit tuli risteilemään mieleen! Tyyliin, että tää nyt on sitten tässä, keväällä tulee vesi seuraavan kerran tupaan ja kuinka kaikki putkimiehet makailee palmujen alla näillä asteilla tai jonot on valtavia tai...
Ihminen on tosiaan omituinen!
Eipä hätiä mitiä, nyt tulee vettä tai on siis tullut jo aamusta alkaen kun hain papan paikanpäälle. Hän hetken vierailtuaan kellarissa sai taas kaiken toimimaan!
On tää niin miehinen tää maailma!
Nyt hellalla porisee soppa ja vaikka vähän on univelkaa niin ainakin tulee vettä tupaan eikä lunta, niinkuin jossain muualla,joskus.
1 kommentti:

  1. "Mukava" kuulla että putkien kanssa kamppailevat muutkin...
    Tästä tulee mieleen meidän ensimmäinen kerta kun putket jäätyivät. Kyseessä oli eteisessä ollut pesukoneen tulovesiputki. Minä olin tietenkin ihan kauhuissani, mutta mies pelasti tilanteen keksimällä että auton sisätilan lämmitin puhaltamaan niin kyllä sulaa... Jep jep, suli sitten myös koko kiinteä muovi putki... Korjausarvio oli niin huima että sainkin uuden pesukoneen!
    Tuli sitten oppirahat maksettua... Ei kyllä naurattanut silloin. = )

    VastaaPoista