tiistai 10. marraskuuta 2009

MEINASI TULLA SYYLLINEN OLO...


"Mun kädet,ne on aivan jäässä,kokeile nyt" Ja aivan kylmäthän ne oli. Kaupassa aivan ihania lankoja,hinnat vaan on ihmetyttänyt jo pitkään,mutta ainahan on tuo tekemisen ilo!Mustaa,punasta,valkoista ja puikot päälle,no parikymppiä ja eiku kassalle. Mitäs keijun haukansilmät näkevätkään: onpa ihania lapasia,mustaa,valkoista,punaista ja hinta, siis yhdenkäden sormet+pari toisesta ja sisällä aivan ihana lämpöinen vuori! Siis miten voi olla... Ja niin lähti kerät kera puikkojen takasin hyllyyn, pikkukeiju sai hetivalmiittumput ja muorikeijulla iski morkkis, mutta vasta nyt jälkikäteen. Kadullahan noita nyt vastaan kävelee ja voipi olla laatukin sitäsuntätä ja itsekin paljon käsitöitä yms tehneenä ja kaupitelleena vakaasti päätin,että oli laitimmainen kerta. Näin Joulun alla,kun vielä on myyjäisten kulta-aikaa käsityöläisillä ja askartelijoilla niin varmasti kannan korteni kekoon ja onhan se ainakin Suomalaista Työtä.
Kuvan korissa olevat löysin duunipaikalta,myyntipöydästä ja ne oli niitä yhdenkädenhintaluokkaa ja aivan käyttämättömiä jotenka nyt on muorikeijun morkkis tiessään, joku mummeli on taas mielissään,kun on saanut tekemiään töitä kaupaksi.

4 kommenttia:

 1. Totta puhut, olen minäkin ihmetellyt lankojaen hintoja ja sitä että valmista saa edullisemmin kuin itse tekemällä, outoa!! Mutta itse/käsintehty on kaikin puolin arvokkaampi :D

  VastaaPoista
 2. Hehei äippäkeiju, relaa himpan!
  Ne tumput oli ihan yli ihq ja sä et ois ikuna saanu yhtä lämpimii aikaseks fleecevuorella, jotta *puuh* morkkis puuuuis! =0)

  Mä <3 mun uudet tumput

  VastaaPoista
 3. Kyllä minä kannatan itsetehtyä työtä! (siis ei MINUN itsetekemää vaan jonkun toisen.. heh..) Joka joulu saan Harrin kummitädiltä itse neulotut villasukat lahjaksi ja parempia ei ole! Kaupan villasukista ei voi puhua samana päivänäkään!!

  Mitä taas "pikkukeijuun" tulee, niin se tarvinnee sen verran tuhdit toppaukset että hälle ehkä voi huoletta ostella niitä heavy-user:ien hanskoja! Ilman morkkiksia! =)

  VastaaPoista
 4. Täältä löytyy muuten ihania käsintehtyjä joululahjavinkkejä!

  http://www.uniart.fi/fi/etusivu

  VastaaPoista