sunnuntai 22. marraskuuta 2009

PIKKU HILJAA


Valoisien tuntien määrä päivässä senkun vähenee. Kyllä joku on joskus ajatellut viisaasti kun on meille pohjoisen pallonpuoliskon porukoille Joulun laittanut ikäänkuin lahjaksi tämän ankean pimeyden katkaisijaksi. Pikku hiljaa, aivan varkain, haeskellaan kynttilöitä, lämpimiä punaisia värejä, leivotaan, glögintuoksu, kirjeet pukille ja kortit kavereille. Tätä aikaa voisi pitkittää vaikka kuinka. Kyllähän jotkut aloittavat jouluvalmistelut jo juhannuksena, kädentaitajat,puutarhurit ja monimuukin. Tulee pikkujoulua, lahjakiireitä, harmaita hiuksia, kun ei keksi sopivaa annettavaa, eihätiämitiä, kyllä sitä moni on tyytyväinen vähäänkin ja toistenhan on jo ihan pakkokin. Iloitaan siitä mikä on tulossa, vielä on 32 yötä Jouluun...

2 kommenttia:

 1. Voi kauhee! Ei saa laskea päiviä jouluun, iskee paniikki! =P

  Aika on kumma käsite: esim. talvi tuntuu kestävän ikuisesti, mutta joulu tulee käsittämättömän nopeasti ja aika loppuu aina kesken.

  Siitäkin huolimatta tai juuri siksi kaikki on kuitenkin mennyt joka vuosi suht koht kivuttomasti ja jos jotain puuttuu niin sitähän ei sitten tarvita. =)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun joulu taas tulla jolkuttaa!!! Täällä ainakin odotetaan innolla sitä ihanaa tunnelmaa
  joka syntyy yhdessäolosta, hyvästä ruuasta ja kauniiksi laitetusta kodista. Ja tietysti hyvä kirja ja vähän suklaata...

  VastaaPoista