sunnuntai 8. marraskuuta 2009

VALOA KANSALLE


Ihanaa,toisaalta,että meidän pimein aikamme on taas pikkuhiljaa koittamassa; saa polttaa kynttilöitä,asennella ulkovaloja,viritellä lyhtyjä ja jäädytellä lyhtyjä,toi jäädyttely on kyllä viime vuosina jäänyt jostain syystä vähemmälle.kun olet ajatellut tänään sen tehdä,niin johan on taas huomenna plussia reilusti ja kun ei pakkasessakaan ole tälläisen marjavuoden jälkeen tilaa...Tulipa tässä mieleeni keskustelu erään ystäväkeijuni kanssa,joka lainasi mahtavaa puuhastelu kirjaansa luettavakseni ja sitten kyseli jotta teitkö niitä jääkransseja joissa pihlajanmarjoja ja lehtiä,johon vastasin tekeväni niitä sitten talvella,johon tämä ystäväkeiju totesi,että mistäs meinaat ottaa ne pihlajajutskat,silloin talvella!!!!Hän oli jo tehnyt ne talven varalle pakastimeen,syksyllä.Jotenka,mitäs Kaiholankeiju tästä taas oppikaan!!!!Vielä kun joku keksisi kynttilän,joka sammutettuna ei lykkäisi sitä kitkerää sauhuaan,niin että saa pelätä palohälyttimien alkavan kohta huutamaan.Silloin kun niitä kynttilöitä innostuu polttamaan niin niitä palaa enempi kuin pari ja tupa on sinisenään leijuvaa käryä.Muuten,hyvää alkavaa työviikkoa,mulla alkaapi vapaat.

2 kommenttia:

  1. Juu, pihlajanmarjajutskat on pakkasessa odottamassa että ulkonakin olis sen verran miinuksia etteivät heti sula pois...:D.
    Valoa tähän pimeyteen todellakin tarvitaan ja valoa ja iloahan saa tästä blogistakin ;).
    Nautihan vapaista keiju, äläkä kauas leiju.

    VastaaPoista
  2. Onpa kaunis kynttiläkruunu! Etsin kuumeisesti vähän aikaa sitten kynttiläkruunuja muttei niitä löytynyt mistään! Lopulta pitkällisen etsinnän jälkeen löysin takorautapajan sivut netistä ja tilasin sieltä! Sekin on hieno, mutta tuo on kyllä hienompi!

    VastaaPoista