maanantai 9. marraskuuta 2009

RUOKAHUOLTOA...


Tänään oli niin kauhean kolea päivä ja sitä sumun määrää,mitä mahtaakaan tuoda tullessaan!Tuli lämpimiä muistoja mieleen puolukka-ajalta,siis ihan just oli se aika,kuinka parituntisen aherruksen jälkeen kopat oli täynnään,kenellä enempi ja vähempi,sitten levittelimme sammaloituneem kannon päälle liinaa ja eväät esille ja luonnon helmassa nautiskelimme pikkukeijun ja mustienenkeleiden ja Goiran kera brunssia,se oli aivan mielettömän rentouttavaa...Ja nyt ne,tai siis aivan pieni osa niistä,on tuossa purkissa nautittavaksi.Tuossa isommassa on kylläkin alfalfan siemeniä likoomassa ja kohta sekin prk on täynnään ituja,maailma on ihmeellinen!Asiakas tässä menneenä päivänä kertoi,työskenteli koulukeittäjänä,kuinka yläasteella olevat lapset olivat ihmetelleet sitä,että onko muussi perunaa!!!!Ja kuinka se eräs nuoripari koiranpentua hakiessaan oli kysellyt sen ruokinnasta ja sitten lopuksi pyytänyt kasvattajaa vielä kertomaan,että kuinka se riisi keitetään!!!Joten se tästä ruokahuollosta...

2 kommenttia:

  1. Niinhän se taitaa olla ettei nykynuoret juuri tiedä mistä ruoka tulee tai miten se valmistetaan. Eilen iltasella hämmästyin kun omalle isolle lapsukaiselle kananmunan paistaminen oli yllättävän haasteellista...

    VastaaPoista
  2. Se johtuu siitä että vanhemmilla ei ole enää aikaa mm. touhuilla lastensa kanssa keittössä. Meillä molemmat likat on välillä jopa liiankin kanssa auttelemassa kokkailuissa, joten taitavat tietää ainakin mistä muusi tehdään.. =)

    Ja se hyöty tässä elintarvike"pisneksessä" mukana olosta on, että lähes kaikkea saatavissa olevaa hedelmää ja vihannesta on meillä maisteltu. Viimeisimpänä pitahaya:a. On muuten mielenkiintoisen makoinen ja kaunis hedelmä.

    VastaaPoista